در این پست هم میخوام تورنت لیچ هایی رو برراتون بذارم که بتونید بدون اینکه تورنت رو بذارید توی ( برنامه یو تورنت ) توی کامپیوتر و با سرعت کم بعضی از تورنت ها البته رو دانلود کنید با لینک مستقیم.
با سلام
مطمئن هستم که این یکی خیلی ها دنبالش هستن . چون خیلی بدرد میخوره.
چون تورنت وقتی دانلود می کنید برنامه هم آپلود میکنه و هم دانلود که حجم خودتونو از دست میدید.
خوب بریم سراغ سایت ها :
لیمیت حجم : یعنی بعضی هاشون نمیذارن بیشتر از حجم خاصی فایل تورنت رو توشون بریزید.
کد ریفرال : یه کدی هستش که من براتون میذارم و شما وقتی ثبت نام می کنید توی سایتش به اسم بنده و از طرف من هستید رو مشخص می کنه.
کد ریفرال
لیمیت حجم
اسم سایت ها
2lbyyykgny
1 گیگ
[با عرض پوزش لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید. ]
نداره
نامحدود
https://www.torrent2ddl.com
نداره
نامحدود
http://tntninja.com/
درباره 2 سایت آخر باید یه توضیحی بدم .
سایت ( torrent2ddl ) بعد از اینکه تورنتو توی خودش آپلود کرد میریزه توی آپ تو باکس و بعد به شما لینک میده که از اون دانلود کنید. ( البته این سایتو توصیه نمیکنم زیاد چون من یک تورنت گذاشتم به خوبی آپلود کرد ولی یکی دیگه امتحان کردم که سید و لیچ پایینی داشت که بعد توی رپید لچ که آپلود کردم دیدم توش چیزی نیست و یک فایل زیپ 4 گیگی خالیه ) پس وقتی که تورنتو توش آپلود کردید بعدش لینک آپ تو باکسشو بردارید و بذارید توی یکی از رپید لیچ ها و Unzipp کنید ببینید توش چیزی هست یا نه ( مطمئن باشید که رپید لیچ توی Unzipp کردن مشکلی نداره )
سایت tntninja باید لینک خودشو توی همون سایت هستو بدید بهش که اسمش ( magnet ) هستش. بعد توی آپ تو باکس براتون میریزه که بعدشو دیگه خودتون میدونید.
فعلا همین سایت ها رو پیدا کرده بودم.
این مطلب از جایی برداشته نشده و برای پیدا کردن این رپید لیچ ها کلی وقت صرف کردم فکر کنید بالای یک هفته.
کپی برداری با ذکر منبع مجاز است
درباره ما
سایت وان تیم از سال 1389 با عنوان های مختلف مانند: (دارک اسمارف فارسی ساب - انزل فروم - ایرانین نیاز) و چند اسم دیگر فعالیت خود را در پیش گرفته برای جلب رضایت شما کاربران شیوه های نوینی را ابداع کرده است . سایت وان تیم یک انجمنی است که شروع فعالیت خود را با ترجمه کردن زیرنویس های کره ای آغاز کرده و کم کم در حال گسترش دیگر فعالیت ها هم می باشد.
ارسال پیام به مدیر سایت
علاقه مندی ها (Bookmarks)