کاربری
کاربر گرامی به وان تیم - برترین انجمن ترجمه آنلاین و اطلاعات فیلم و سریال های کره ای و آسیایی خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
برای ارتباط با مدیریت انجمن وان تیم (کلیک کنید).

ارتباط با
مدیریت انجمن

  • برای دانلود تمام زیرنویس های سریال های کره ای و... کلیک کنید.

    مرکز دانلود
    زیرنویس ها

  • برای دیدن وبلاگ های دیگر کاربران و وبلاگ های برتر و مطالب ها جذاب (کلیک کنید)

    وبلاگ ها

  • برای دانلود کتاب های الکترونیکی و مقالات دانشگاهی و کتابهای دیگر(کلیک کنید)

    کتابخانه انجمن

  • برای دیدن  میانبر های قسمت های انجمن وان تیم (کلیک کنید)

    کلید های میانبر

  • اگر تازه با انجمن وان تیم آشنا شده اید و از امکانات آن با خبر نیستید(حتما کلیک کنید)

    راهنمای کاربران
    تازه وارد

    عکس هایی که میخوایین در انجمن بگذارید را در این قسمت آپلود کنید(کلیک کنید)

    آپلود عکس

  • برای حمایت از انجمن خودتون یعنی وان تیم(کلیک کنید)

    حمایت از انجمن

  • برای اینکه انجمنی موفق داشته باشیم به پیشنهادات شما نیاز داریم(کلیک کنید)

    پیشنهادات شما
    کاربران

    برای تبلیغات سایت خودتون در انجمن(کلیک کیند)

    پذیرش تبلیغات
    در انجمن

    مشاهده RSS Feed

    دسته بندی نشده

    مطالب بدون دسته بندی

    1. آشپزی کره ای

      توسط در تاریخ 02-26-2013 در ساعت 11:59 PM
      بگم بب

      مواد لازم:
      سیب زمینی متوسط......................نصفی
      هویج متوسط.............................نصفی
      کدوی سبز متوسط.....................نصفی
      قارچ....................................4 عدد
      برنج پخته شده..........................250 گرم
      روغن زیتون...........................2قاشق
      گوچوجان............................به میزان دلخواه
      سویا سس........................یک قاشق غذاخوری

      طرز تهیه:
      سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز
      خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را
      درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را
      به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به
      مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل
      داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید
      اطلاعات لازم:
      بوگم بب:برنج
      گوچوجان:سس فلفل قرمز خیلی تند

      .................................................. .................................................. .................


      کیم چی
      در سفره کره ایها کیم چی جایگاه ویژه ای دارد و یکی از پایه های مواد غذایی
      است مثل ماست در سفره ایرانی مهم است وآنقدر به آن علاقه دارند که به
      اندازه شیر مادر برایشون مهم است واگر فقط کیم چی با برنج خالی بخورند
      ازخوردن چلوکباب ما بیشتر لذت می برند. به همین جهت چگونه درست کردن
      کیم چی خیلی مهم است چونکه هرکسی کیم چی خوشمزه درست کند همه
      از آشپزیش تعریف می کنند. کیم چی دارای طعمی تند مزه است بوی سیر
      می دهد اما دارای ویتامین های آ . ب . ث . می باشد.

      مواد مورد نیاز:
      1.ده عدد کاهو چینی 2.سه کیلو نمک دانه درشت 3. آرد نیم کیلو 4.پودرفلفل
      قرمز دوملاقه 5.مِوُن یک قاشق 6.زنجبیل یک قاشق 7.نمک دو قاشق 8. شکر
      چهار قاشق 9.پودر سیر یک قاشق 10.میگوی نمکی( دودی)11. پودردرشت
      فلفل قرمز دو ملاقه 12. ده عدد پیاز 13.ده عدد هویچ یا ترب سفید 14.مقداری
      پیازچه برای تهیه مواد غذایی کره ای حتما یکبار به بازار روز بهجت آباد سر
      بزنید آدرس : کریم خان – خ آبان جنوبی چیزهایی مثل میگوی نمکی و موُن و
      سایر چیز هایی که در ایران تهیه آن امکان نداره موجود است ...
      کیم چی
      طرز تهیه : برای تهیه کیم چی ابتدا هر یک از ده عدد کاهو چینی را به چهار
      قسمت تقسیم می کنیم درسه کیلو آب نمک به مدت یکروز می خوابانیم روز
      بعد در آب چندین بار شتشو می دهیم تا کاملاٌ شسته شود و از طرفی دیگر
      چاشنی آن را آماده می کنیم که طرز تهیه آن به این شکل است نیم کیلو آرد را
      در آب سرد حل می کنیم سپس آب را می جوشانیم بعد صبر می کنیم تا آب
      کاملاٌ سرد شود. سپس مواد مورد نیاز را بترتیب پودر های فلفل هر چهار ملاقه
      وموُن یک قاشق و زنجبیل یک قاشق و نمک دو قاشق و شکر ده تا حبه قند
      وپودر سیر یک قاشق و مقداری هم میگوی نمکی را در ده عدد پیازو ده عدد
      هویج یا ترب سقید و مقداری پیازچه که قبلاٌ خرد کرده ایم مخلوط می نماییم
      خوب با دست هم زده تا چاشنی آماده شود و سپس لای کاهو چینی ها را باز
      کرده و بین آن ها را از چاشنی تهیه شده بی بهره نمی گذاریم و کاملاٌ از
      چاشنی قرار داده سپس آنرا پیچیده داخل ظرف قرار می دهیم و پس از 24
      ساعت آماده مصرف می شود

      .................................................. .................................................. .................




      کیمباپ، برنج و گوشت و سبزیجات رول شده تو جلبک! میشه فقط برنج و سبزیجات استفاده کنین، میشه هم هر نوع گوشتی رو کناره اینا گذاشت، مرغ، گوشت قرمز، ماهی ، کنسرو تن ، خرچنگ و... میشه با کیمچی هم ساختش، به جا بخش گوشت، کیمچی میذاریم!
      فک کنم جهانی شده باشه، همه جا ساخته میشه

      واسه 3 تا رول کیمباپ:

      برنج کته ای ---------------------------- 4 فنجان
      جلبک نوری یا جلبک کیم ---------------------------- 3 عدد
      ترشی ترب زرد------------------------- 1 بسته
      ژامبون --------------------------------- 1 بسته
      گوشت خرچنگ نواری ---------------------- 3 عدد
      خیارسبز ------------------------------ 1 عدد متوسط
      تخم مرغ ------------------------------ 3 عدد
      هویج ------------------------------ 1 عدد متوسط
      نمک --------------------------- 1 ق.چ
      سرکه-------------------------- 1 ق.غ
      روغن کنجد--------------------- 2 ق.چ
      کنجد ------------------------- 1 ق.غ

      1- اون موادی که داریم رو به صورت نوارهایی با عرض نیم سانت برش میزنیم! فقط واسه خیار سبز، از پوستش استفاده کنین، چون داخلش نرم و آبکیه و اصلا" واسه کیمباپ مناسب نیست

      2- تخم مرغا رو هم میشکونیم ، تو یه کاسه و کمی نمک اضافه میکنیم واسه مزه و با چنگال هم میزنیم و تو یه ماهیتابه نچسب میریزیم میکسمونو، زیرو روشو سرخ میکنیم و وقتی سرد شد، به صورت نوارهایی با عرض نیم سانت برش میزنیم

      3-هویج و خرچنگ و ژامبون هارو 1-2 دیقه سرخ میکنیم، تا رول کردن کیمباپ راحتتر باشه، لازم نیس حتما" تو رغن سرخشون کنیم!

      4- برنج رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و بهش نمک و روغن کنجد و کنجد و سرکه اضافه میکنیم، سرکه رو میتونین وقتی دارین برنج رو خنک میکنین ، به برنج اضافه کنین تا برنج براق بشه!

      5- رو حصیر بامبو جلبکمونو میذاریم، یه کم برنج رو پخش میکنیم، نازک باشه،تقریبا" به اندازه نیم سانت بلندی داشته باشه، یه طرف جلبکمونو به اندازه ی 1 تا 1.5 سانت خالی میذاریم و با آب سرد با انگشت خیسش میکنیم تا وقتی رولش میکنیم راحت بچسبه!

      6- از موادی که داریم مقداری از هر کدوم رو برنج میذاریم، لبه ی جلبکمون، بعد رولش میکنیم! مطابق عکس! بفرمایید! نوش جــــــــــــــــــــــــ ان!



      منبع : maangchi & KFood addict




      دسته بندی ها
      دسته بندی نشده
    درباره ما

    سایت وان تیم از سال 1389 با عنوان های مختلف مانند: (دارک اسمارف فارسی ساب - انزل فروم - ایرانین نیاز) و چند اسم دیگر فعالیت خود را در پیش گرفته برای جلب رضایت شما کاربران شیوه های نوینی را ابداع کرده است . سایت وان تیم یک انجمنی است که شروع فعالیت خود را با ترجمه کردن زیرنویس های کره ای آغاز کرده و کم کم در حال گسترش دیگر فعالیت ها هم می باشد.

    ارسال پیام به مدیر سایت
    session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: